website_ETPA_GR_HighRes
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση: 2310 471070
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση: 2310 471070
Ποιότητα Υλικών Dhome
H  Dhome φέρνει κοντά σας μοναδικής αισθητικής έπιπλα παρουσιάζοντας στο eshop ολοκληρωμένες προτάσεις με στόχο να προσφέρει την εμπειρία που θα είχατε live με τον προσωπικό σας σύμβουλο, ώστε να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το έπιπλο που θέλετε.
Εξερευνήστε την ανανεωμένη αλλά και διαχρονική συλλογή χρωμάτων, υλικών και υφασμάτων και αποκτήστε το έπιπλο που θέλετε, εξατομικευμένο έτσι ώστε να ταιριάζει απόλυτα στο χώρο σας!

Ολοκληρωμένες συλλογές για κάθε χώρο αλλά και εξειδικευμένες εφαρμογές, ετοιμοπαράδοτες λύσεις και έπιπλα με εργονομικό σχεδιασμό και υψηλή ποιότητα έρχονται να σας αλλάξουν τη διάθεση!
Επιλογές Υλικών
 
 
 
Η μαγεία που ακολουθεί το χειροποίητο έπιπλο κρύβεται στο γεγονός ότι με την επιλογή του χρώματος ξύλου, των υλικών και των υφασμάτων αποδίδει κάθε φορά ένα μοναδικό αποτέλεσμα.
 

 
Επιλογή Υφασμάτων
 
 
 
Μοντέρνα, κλασικά αδιάβροχα, αλέκιαστα, νέας τεχνολογίας υφάσματα με μοναδικές ιδιότητες και χαρακτηριστικά που σας λύνουν τα χέρια όπως easy clean & pet friendly.

Οι συλλογές μας προέρχονται από μεγάλους Ευρωπαϊκούς οίκους με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας πάντα ενημερωμένοι με τις τελευταίες τάσεις του interior design, πάντα μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων. Μονόχρωμα, γεωμετρικά σχήματα, φλοράλ και digital prints είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που θα βρείτε στο eshop μας!
Επιλογή Ξύλου
Σε κάθε δημιουργία μας, είτε αφορά λειτουργικό κομμάτι κατασκευής είτε διακόσμησης , η ποιότητα του έργου καθορίζεται από τον σχεδιασμό, τα υλικά, τον τρόπο κατασκευής και το φινίρισμα. Η κάθε μία από αυτές τις παραμέτρους έχει τη σπουδαιότητά της και μάλιστα η μία επηρεάζει την άλλη.
 
Σχετικά με την επιλογή των υλικών και ειδικότερα την επιλογή ξυλείας μασίφ/ καπλαμά Δρυς ή Καρυδιά αποτελεί βασικό παράγοντα όχι μόνο γιατί το ξύλο είναι το βασικό υλικό της ξυλουργικής, αλλά και διότι τα απτά υλικά είναι αυτά που λύνουν την απορία του καταναλωτή γιατί ένα προϊόν, π.χ. ένα έπιπλο, είναι φθηνό ή ακριβό και διαμορφώνουν και το χαρακτήρα του επίπλου στη τελική αισθητική του απόδοση.
 
Η φιλοσοφία μας είναι να κατασκευάζουμε και να σας προσφέρουμε έπιπλα και κατασκευές που ανταποκρίνονται σε κάθε σύγχρονο επαγγελματικό χώρο ή κατοικία (έπιπλα για ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ, bar, κτλ.) σε άριστη ποιότητα, με διαχρονικότητα στο σχεδιασμό, λειτουργικά και σε τιμές απόλυτα ανταγωνιστικές για τη ποιότητα που προσφέρουμε
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ
Η επιλογή της ξυλείας για μια ξυλουργική εργασία διακόσμησης ή κατασκευής είναι μια διαδικασία που απαιτεί τεχνικές και εμπορικές γνώσεις για το ξύλο, μέσα από τις οποίες καλούμαστε να αξιοποιήσουμε πλήρως, ώστε να αναδείξουμε το έργο μας.
 
Προϊόντα, κατασκευασμένα με φυσικό ξύλο προσφέρουν δυνατότητα επεξεργασίας και διαμόρφωσης του χρώματός τους. Τα βερνίκια που χρησιμοποιούμε ως εταιρία στα έπιπλα με επένδυση MDF φυσικού ξύλου είναι οικολογικά και φιλικά τόσο απέναντι στο ίδιο το προϊόν όσο και στο περιβάλλον. Ενώ κάθε ποιοτικό έπιπλο από αυθεντικό ξύλο με τη δημιουργία του ξεκινάει ένα ταξίδι όπου μπορεί να ανανεωθεί να φρεσκαριστείn να επαναχρησιμοποιηθεί και μέσα από αυτή σας την επιλογή, υποστηρίζετε την ανάδειξη της οικολογικής ανάπτυξης στα πλαίσια παραγωγής και κατασκευής επίπλων, δίνοντας παράλληλα ζωή σε ένα κύκλο παραγωγής της επιπλοποιίας και παράλληλα επιτρέποντας στο μέλλον τη δυνατότητα επαναχρησιμοποιώντας το προϊόν να καλύψετε μελλοντικές σας ανάγκες . Κάνετε, λοιπόν, μια επένδυση με πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής!
 
Τα 6 καλύτερα είδη ξύλου για έπιπλα που θα μεταμορφώσουν το χώρο σου!
 
 
Έπιπλα από οξιά
 
Η οξιά είναι ένα φυλλοβόλο δέντρο και ανήκει στην κατηγορία της σκληρής ξυλείας. Η σκληρή ξυλεία είναι η κατηγορία που χρησιμοποιείται περισσότερο για λόγους επιπλοποιίας καθώς τα έπιπλα από οξιά μπορούν εύκολα να βαφθούν και να γυαλιστούν, έτσι ώστε να έχουν μια όψη φυσικής γυαλάδας.
 
 
Έπιπλα από πεύκο
 
Το πεύκο ανήκει, επίσης, στα είδη ξύλου για έπιπλα που επιλέγουν πολλά νοικοκυριά. Σε αντίθεση με την οξιά, το πεύκο ανήκει στην κατηγορία της μαλακής ξυλείας και είναι κωνοφόρο δέντρο. Παρόλο που θεωρείται “μαλακό” ξύλο, εντούτοις είναι μια αρκετά δημοφιλής επιλογή για επιπλοποιία και αποτελεί ιδανική επιλογή, αν επιθυμείς να έχεις ανοιχτόχρωμα έπιπλα από φυσικό ξύλο.
 
Όπως επίσης έπιπλα από ελάτη η οποία ανήκει στην κατηγορία των μαλακών ξύλων, όπως και το πεύκο. Συγγενικά, μοιάζει με τον κέδρο, ο οποίος όμως δε συναντάται συχνά στη χώρα μας. Το χρώμα του ξύλου ελάτης είναι σκούρο καφέ και χωρίς πολλούς ρόζους.Λόγω του ότι είναι πιο λείο το ξύλο της, η ελάτη μπορεί να σου κοστίσει κάτι παραπάνω από το πεύκο. Ωστόσο, θεωρούμε ότι αισθητικά αξίζει το αποτέλεσμα, αν επιθυμείς να έχεις ξύλινα έπιπλα, αλλά ταυτόχρονα μοντέρνα και απλά.
 
 
Έπιπλα από δρυ
 
Η δρυς, ή βελανιδιά, είναι αιωνόβιο δέντρο που προέρχεται από διάφορα μέρη του κόσμου, από πεδινά, ή ορεινά σημεία. Ανήκει στην κατηγορία της σκληρής ξυλείας, όπου κατατάσσονται πολλά ιδανικά είδη ξύλου για έπιπλα. Η ευρωπαϊκή δρυς, μάλιστα, θεωρείται ως μια πολύ όμορφη και εντυπωσιακή επιλογή.
 
 
Έπιπλα από κερασιά
 
Το ξύλο κερασιάς είναι κάτι πολύ διαφορετικό από τα άλλα και ανήκει στα είδη ξύλου κατ εξοχήν για έπιπλα, αφού θεωρείται “σκληρό” ξύλο με μεγάλη ανθεκτικότητα και υψηλή αισθητική. Το χρώμα του ξύλου κερασιάς είναι μια απόχρωση μεταξύ κόκκινου και καφέ.
Έπιπλα από καρυδιά και γενικά η ξυλεία της κατατάσσεται στην κατηγορία της σκληρής ξυλείας. Η καλλιέργεια της είναι διαδεδομένη και στη χώρα μας, όπου έχουμε πολλά χρόνια παράδοσης στην παραγωγή ξυλείας και επίπλου από καρυδιά.
 
Ελπίζουμε να σας εμπνεύσουμε με τις πληροφορίες και τις προτάσεις μας σε είδη ξύλου για έπιπλα. Για την κατασκευή, την επισκευή και τη συντήρηση των ξύλινων επίπλων σου, θα είμαστε στο πλευρό σου.
Συμβουλευτείτε το εξειδικευμένο προσωπικό μας που βρίσκεται στη διάθεσή σας, και βρείτε αυτό που ψάχνετε!
Επικοινωνήστε μαζί μας!
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!